fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Abacus (Senior)


Q 1. What is the full form of KOFALT?

ANS. The full form of KOFALT is - Kidz R ourz for a limited time. KOFALT GLOBAL runs Phonics, English,Abacus & Vedic Maths  Programmes  with the aim of improving the basis for CCE, ICSE, Olympiad and all other competitive exams. KOFALT GLOBAL  is a Trade Mark Registered Company, having its Corp. office at BG-3,  54 D, PaschimVihar, New Delhi 110063. KOFALT GLOBAL has around 40-50 centres pan India & overseas.

.............................................

Q 2. What is the eligibility criteria for taking up a KOFALT GLOBAL  Abacus Franchise?

Ans.The Franchise of KOFALT GLOBAL Abacus is given to the person having the passion to excel in children education, and is looking forward to do the business for a long-term association. The most eligible is a person with excellent entrepreneurial skills who would be  best suited for the business should have:-

  a.  A Degree from a Reputed University

  b.  A Space Of Two Classrooms & Of An Office

  c. Love towards Children & Teaching

Q 3 How many programmes are there under KOFALT GLOBAL?

Ans. Programmes are there under KOFALT GLOBAL

  1. Phonics
  2. English Grammar & Spoken
  3. Abacus Junior
  4. Abacus Senior
  5. Vedic Maths
  6. Handwriting
  7. Summer Camp Activity
  8. Summer Camp Education
  9. Brain Train junior
  10. Brain Train senior
  11. Kook N Kraft

............................................

Q 4. I have heard that KOFALT GLOBAL does not charge a Franchisee fee & royalty for few programmes. Is that so?

Ans. Yes, the programmes of KOFALT GLOBAL have been so customised that all teachers of India can easily opt for any programme according to his/her financials. There are some programmes with franchisee fee and some are without franchisee fee & some others are only take away kits.

.............................................

Q 5 Which programmes are with franchisee fee and which are without franchisee fee?

Programme without Franchisee Fee

Programme with Franchisee Fee

             Take Away Kits

Abacus Junior

Phonics

Handwriting

Abacus Senior

English Grammar & Spoken

Summer Camp Activity

Vedic Maths

 

Brain Train junior

Summer Camp Education

 

Brain Train senior

 

 

Kook N Kraft

.............................................

Q 6. I can’t invest now on franchisee fee as I have recently opened up a play school. How do I join

         KOFALT GLOBAL?

Ans. You don’t worry because KOFALT GLOBAL has without franchisee fee programmes namely ABACUS & VEDIC. Start small and as you earn scale big. Moreover,if you have a play school & wish to start Abacus & Vedic programmes there, you will have enough number of admissions,which is exactly like running another school at same place

.............................................

Q 7. Is the Abacus under KOFALT GLOBAL according to classes or according to age groups?

Ans. There are two types of Abacus:-.

COURSE

CLASS

SESSIONS PER YEAR

MONTHS

ABACUS JUNIOR

AGE 4 YRS. – 7 YRS.

48

12

ABACUS JUNIOR

AGE 7 YRS. – 14 YRS.

96

24

............................................

Q 8 There are so many companies for Abacus these days.Why would children join our centre?

Ans. we very well understand that there are plenty of Abacus programmes all over, but children as well as parents these days demand programmes of international levels and feel that the teaching methodology should be student friendly. Along with this they need high quality student friendly study material which is a big challenge faced these days.KOFALT GLOBAL is one such programme that will satisfy your child and your parent’s requirements in quality, content and cost by 110%.

............................................

Q 9. What is the difference between Junior Abacus & Senior Abacus?

Ans.

DETAILS

JUNIOR ABACUS

SENIOR ABACUS

Age Group

4 – 7 Years

7 – 14 Years

Levels

Four

Eight

Duration  Each  Level

Three Months

Three Months

Duration  Full  Course

One Year

Two Years

Number  Of  Books

Each Level

Three In Number

Four In Level 1,3.5.7

&

Three In Level 2,4,6,8

Total Number Of Books

Twelve

Twenty Eight

............................................

Q 10. Would children between the age group of 4 – 7 years will finish full Abacus course in  one year  only ?

Ans. All those children who have finished full course of Junior Abacus will directly go in third Level of Senior Abacus and proceed till eighth level of Senior Abacus.Then their course is considered finished.

............................................

Q 11 In case a child who has finished Junior Abacus but wants to do the first two levels of Senior Abacus again,can he/she do that?

Ans. Yes, why not. The child can repeat the first two sessions again. Repetition gives more practice.

............................................

 

Q 12 Can I own more than one centre?

Ans. Yes, you can own more than 1 center. In case the 2nd center is within your radius of the 1st center, extension Franchisee fee is chargeable.If the 2nd center is outside the defined area of the 1st center a new Franchisee fee is applicable for the same.

............................................

Q 13  I am a housewife, can I own a franchisee?

Ans. If you have the passion for teaching children and want to start your own education center, we will help you achieve your goals.

............................................

Q 14 Do I have to be a Maths graduate to become an Abacus trainer?

Ans. You need not be a math graduate. Your basic knowledge of maths will help you in becoming a trainer, your ability of communication and teaching skills will be more important for your success.

............................................

Q 15. In my play school children are very small, but I wish to take the programme for school as well. Which programmes shall I consider for school?

Ans. For play school you can take JUNIOR ABACUS & for after school as hobby centre you can take all programmes.

.............................................

Q 16. Will someone from KOFALT GLOBAL take classes at my centre or my teachers will get training?

Ans. KOFALT GLOBAL will certainly train your teachers. It doesn’t send its teachers anywhere. Your teachers will be given a log in id on portal and will be trained either on portal or on skype according to circumstances.

.............................................

Q 17. What if my teacher gets fully trained & goes away & starts up her own centre? Do I have to pay training charges again?

Ans. The teacher who leaves your centre can never be a franchisee of KOFALT GLOBAL.And as discussed your teachers will be given a log in id from where they can take training n number of times at very nominal charges.

............................................

Q 18. What is the franchisee fee for Abacus and what would be additional investment that we have to make?

Ans.

 

UNIT FRANCHISEE FEE

 

NIL

 

TRA

Help for teachers...

sdsds

sdsdsd

ggggg


sample one kit detailsample one kit detailsample one kit detailsample one kit detailsample one kit detailsample one kit detail

Sample two kits detailsSample two kits detailsSample two kits detailsSample two kits detailsSample two kits detailsSample two kits detailsSample two kits detailsSample two kits details

 

As promised and committed by KLOUD ABACUS, my son is able to handle the school work very easily.  He is able to handle his home work by himself to the extent of being almost totally independent.  His reasonings, memory and his understanding of what is being taught at school have shown a sensational improvement.  Hence he is able to take his exams just on what he has learnt in class.  His confidence in behaving socially is significantly better.  We thank to the improved concentration and opportunities provided by KLOUD ABACUS.

My daughters have been with KLOUD ABACUS for more than a year practicing Abacus and Brain Train Books.

I am very happy with their progress.  Their concentration, focus, analytical skills have improved tremendously.  Teachers at KLOUD ABACUS are very dedicated and they have creative and impressive teaching skills.  I highly recommend KLOUD ABACUS to other parents.

Thank you KLOUD ABACUS!!

- Mrs. Bindoo Sangal

(Mother of Arnav Sangal, Class-V)

My daughters have been with KLOUD ABACUS for more than a year practicing Abacus and Brain Train books.  I am very happy with their progress.  Their concentration, focus, analytical skills have improved tremendously.  Teachers at KLOUD ABACUS are very dedicated and they have creative and impressive teaching skills.  I highly recommend KLOUD ABACUS to other parents.

Thank you KLOUD ABACUS!!

- Mrs. Alpana Aneja

(Mother of Ramyaa & Radyaa, Class-IV & VII)

We have always wanted to find some fun and educational way to train our grandson’s response, analytical KLOUD ABACUS and Brain Train Programme.  We found that an addition to exceeding our initial aims set for him, he has also improved in his Mathematical skills, which has helped to boost his confidence in other subjects.  We are confident that KLOUD ABACUS will provide him with the skills he needs to excel in his studies.

- Mr. & Mrs. Bansal

(Grandparents of Nimay Bansal, Class-V)

Falak has shown significant improvement in her emotional intelligence.  I cannot imagine the all around development my daughter would have been deprived of, had it not been KLOUD ABACUS.

She has a very good sense of control of herself.  KLOUD ABACUS has helped her to improve her performance at school.  Her mathematical aptitude has gone up and solves questions very quickly.  She is picking other subjects well.  Her concentration and memory levels also have gone up.

- Mrs. Lata Gandhi

(Mother of Falak Gandhi, Class-V)

 

 

We have incorporated KLOUD ABACUS, in, St. Paul Sr. Sec. School, in regular syllabus with aim of sharpening the basic Mathematical skills in students.  Introduction of KLOUD ABACUS along with Brain Train Books has consistently proved that regular practice in Abacus results in a more creative, imaginative and sharpen brain.  While discussing the effects of KLOUD ABACUS with teachers, the latter stated that children who have KLOUD ABACUS training are more successful than other children regarding their lessons and academic success.

- Mr. Vivek Kumar Virani

(Director, St. Paul School, Bihar)

I have been running Abacus Centre for last ten years. According to me Abacus study not only improves ability to calculate both on Abacus Tool and mentally, but also provided a beneficial ripple effect on other disciplines.  Though left brain is verbal and analytical and right brain is non verbal, Abacus helps the students to fully realize the potential by using both sides of the brain, thus strengthening photographic memory, complex calculations, conversation of images towards numbers and symbols and the reverse abilities to process information on an initiative level.

- Ms. Bharti Gupta

(Centre Head. Noida)

We started KLOUD ABACUS two years back.  And in this span of two years we have found that children who join KLOUD ABACUS achieve higher academic performance not only in arithmetic but also in all other subjects as well because of their increased concentration, speed and accuracy.  All KLOUDians at our centre are proud on their capacity, their confidence and dare to challenge with others.

A KLOUDian is an all rounder and successful in all areas.  Overall, to be the best, the basic needs are – master mind, memory, concentration and confidence, and all these are included with KLOUD ABACUS child.

- Mr. & Mrs. Singh

(Centre Head, Malviya Nagar)

In this competitive era, every kid needs a proper direction to dig out his/her hidden potential and to be the best.  Every parent hopes that their children should be the best among others.

KLOUD ABACUS is one of the best training to make your child brainy, talented and master mind.  The training sessions of KLOUD ABACUS and Brain Train give confidence to face competitive and Olympiad exams time to time held by schools.  A slow but brainy student, after doing KLOUD ABACUS is also able to show performance more than earlier.  I thank to KLOUD ABACUS on behalf of all my parents.

- Ms. Sunita Bhaiya

(Centre Head, Raipur, Chattisgarh)

START STUDEY ONLINE


Filter By
SENIOR ABACUS LEVEL 1
500

SENIOR ABACUS LEVEL 1

  • Age 10 to 14 Years
  • 3 Month

SENIOR ABACUS LEVEL 2
500

SENIOR ABACUS LEVEL 2

  • Age 15 to 19 Years
  • 3 Month

SENIOR ABACUS LEVEL 3
500

SENIOR ABACUS LEVEL 3

  • Age 19 to 22 Years
  • 3 Month

SENIOR ABACUS LEVEL 4
500

SENIOR ABACUS LEVEL 4

  • Age 19 to 22 Years
  • 3 Month

SENIOR ABACUS LEVEL 5
500

SENIOR ABACUS LEVEL 5

  • Age 15 to 19 Years
  • 3 Month

SENIOR ABACUS LEVEL 6
500

SENIOR ABACUS LEVEL 6

  • Age 15 to 19 Years
  • 3 Month

SEND ENQUIRY
Don't hesitate to send enquiry.
We are here to help you !